ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Integrated Systems Europe (ISE)

Descobreix les grans novetats del sector

L’Integrated Systems Europe (ISE) és la fira més destacada del món en l’àmbit audiovisual, l’espai on presentar i descobrir les solucions tecnològiques més innovadores relacionades amb l’àudio i el vídeo (AV). Consolidada com la fira més important del sector, aquest 2021 l’ISE estrena la seva nova ubicació a Barcelona els dies 1 i 2 de juny.

El context global provocat per la COVID-19 ha fet redissenyar el model d’esdeveniment, que aquest 2021 combinarà la presència física amb una important plataforma virtual. Una proposta, doncs, que et permetrà conèixer les grans novetats del sector. Participa a l'ISE!

Catalan Innovation Zone

ACCIÓ disposa d'un espai físic i virtual a l'ISE amb la participació d'una vintena d'empreses i entitats catalanes que es dediquen al desenvolupament de hardware, software i serveis del sector de l'àudio i el vídeo. Totes elles treballen en àmbits com la realitat virtual, les plataformes de gestió de continguts, el mapping 3D, la gestió d'equipament o la producció audiovisual, entre d'altres.

Les empreses que hi participen són Amate, OnionLab, OPTIMUS, Arthur Holm. nsign.tv, EZ Acoustics, ebantic, la Comunitat RIS3CAT Media, iDISC, ADTEL, el centre universitari de disseny BAU, Sono, IZI, MitisWorld, Waapiti, Percon, Watchity, Albadalejo, Lavinia Services i Window Sight. 

Vols saber-ne més? Visita el congrés!

L'ISE i el seu compromís amb Barcelona

Daria Tataj
Mike Blackman
Director de l'ISE

 

El congrés Integrated Systems Europe (ISE), la fira més important del món de l’àmbit audiovisual, aterra per primera vegada a Barcelona en un format que combina la presència física i els esdeveniments virtuals. “Vam venir a Barcelona perquè és una ciutat de base tecnològica, amb moltes startups i empreses importants establertes aquí”, apunta Mike Blackman, director de la fira.

Tot i el format híbrid i amb menys estands físics del que és habitual, els assistents tenen l’oportunitat de veure empreses líders dels sector com Panasonic o Barco, entre d’altres. Segons Blackman, això és una senyal del compromís amb Barcelona i Catalunya i del creixement del sector de cara als proper anys. Recupera l'entrevista!2004
Any de la 1a edició de la fira

53,7%
Expositors enfocats a oferta B2B
(edició 2020)

42,9%
Assistents amb decisió final de compra
(edició 2020)