S'han trobat 80 resultats
-
Oportunitats de futur en el sector del medi ambient
El treball té per objectiu estudiar els escenaris de futur dels diferents subsectors del medi ambient, com són la consultoria, la construcció, els béns d'equip i els serveis, per als vectors mediambientals de l'aigua, l'atmosfera, les energies renovables i els residus en els mercats amb més potencial per a les empreses catalanes, a partir dels que se n'extreuen les oportunitats i els reptes de futur per a l'empresa.
01/09/2007
-
Sector de l'alimentació a Egipte
Egipte és un mercat emergent en quant a alimentació, pel fet de ser proper a mercats europeus tenint costos competitius mentre altres països en condicions similars comencen a augmentar els costos. Té les característiques d'un país agrícola mediterrani amb un subsector d'aliments processats en desenvolupament.
01/07/2007
-
Tendències de futur en el sector d'alimentació i begudes
El treball analitza les tendències del sector en els mercats amb més potencial aprofitable per les empreses catalanes (Nord-americà, Brasil, Europa, Rússia, Xina, India, Japó i Austràlia), centrant-se en l'estudi dels valors i les costums dels consumidors que afecten al màrqueting mix, les regulacions de l'administració que afecten a la distribució i el control de qualitat, i altres aspectes mercadotècnics com les estratègies de fidelització, branding i atenció al client.
01/05/2007
-
Sectors emergents als països del Mediterrani
El treball estudia els sectors agroalimentari, turisme, electrònica i TIC, tèxtil, construcció i medi ambient al Marroc, Algèria, Tunísia, Egipte, Israel, Síria, Jordània i Turquia, analitzant els eixos de futur sobre els que basen el seu desenvolupament: plans d'infraestructures, plans estratègics, polítiques de govern i reformes estructurals, a partir dels quals se n'extreuen oportunitats i recomanacions per a les empreses catalanes.
01/05/2007
-
Estudi de mercat del sector de vins i caves
Tot i que el consum de begudes alcohòliques en general a Alemanya està baixant, el consum de vi i cava sembla trobar-se en un moment de creixement. Actualment el consum anual per capita és de 23 litres, molt ben posicionat a nivell mundial i cal destacar que es el primer consumidor mundial de vins espumosos.
01/04/2007
Total de pàgines: 6