ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
Mentoring express per a startups
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Mentoring express per a startups

El consell per accelerar la teva startup

Tens una startup i ho saps prou bé: el talent es retroalimenta. Els consells i recomanacions dels que ja ho han viscut són la millor recepta per superar cada nova fase i accelerar el teu projecte. Amb el Mentoring express, podràs accedir a la potent comunitat de mentors que conformen el nostre ecosistema. Emprenedors en sèrie, directius, professionals de primer nivell... Tindràs dues hores amb el mentor que tu escullis per gaudir de tot el seu talent i experiència per plantejar-li tots els teus dubtes.

Si ja formes part del Barcelona & Catalonia Startup Hub, aprofita un dels seus avantatges i accedeix al mentor que millor et pugui ajudar!

Sol·licita el servei o demana més informació!

Què ofereix?

El Mentoring express per a startups et permetrà gaudir d’una reunió de dues hores amb un dels mentors acreditats per ACCIÓ. Tindràs al teu abast l’experiència, el coneixement i networking del mentor que més pugui aportar als objectius de creixement de la teva startup.

Si ja formes part del Barcelona & Catalonia Startup Hub, no t’ho pensis més i gaudeix d’un dels seus grans avantatges.

Sol·licita el servei de mentoring express!

Com funciona?

Un cop feta la sol·licitud obtindràs una resposta en 72 hores. Si és acceptada i obtens una de les places al Mentoring express, et facilitarem el llistat de mentors acreditats per ACCIÓ. Escull, o consulta amb nosaltres per trobar-lo, el que més s’ajusta a les teves necessitats. Un cop seleccionis el mentor, farem quadrar les agendes per trobar lloc i data per al teu Mentoring express abans de dos mesos.

Un cop amb ell, tindreu dues hores per tractar els punts que consideris crítics per a l’acceleració de la teva startup. Podreu parlar d’enfocament estratègic, d’escalar a nous mercats, de màrqueting, d’inversió o de temes comercials. El que necessitis per accelerar la teva startup! Selecciona el mentor ideal i rebràs els consells que marcaran la diferència.

Sol·licita el servei de mentoring express!

Requisits

Per poder gaudir de la teva reunió de Mentoring express, has de seguir els següents passos:

  • Per accedir al Mentoring express és imprescindible que les startups formin part del directori del Barcelona & Catalonia Startup Hub
  • Si encara no en formes part, assegura’t que en compleixes els requisits i fes la sol·licitud d’ingrés.
  • Omple el formulari del Mentoring express assegurant-te que el NIF és el mateix amb el que estàs inscrit al directori. Si no és així, la teva candidatura quedarà descartada
  • Explica’ns al formulari a què vols dedicar el Mentoring express: quins temes vols tractar amb el mentor i en quins àmbits t’interessa rebre consell

El nostre equip de Startup Catalonia avaluarà els objectius del Mentoring express de les candidatures presentades i validarà les propostes que podran accedir a la reunió de dues hores amb el mentor.

Sol·licita el servei de mentoring express!

Sol·licitud

El Mentoring Express és un servei d’ACCIÓ, en col·laboració amb Barcelona Tech City, que disposa de places limitades per a cada edició.

Actualment la convocatòria està oberta. Sol·licita el servei o demana més informació!