ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa
  • Comparteix a Linkedin
  • Imprimeix

Exponential Day #1

17/07/19. El dia que vas disrompre la teva empresa

El futur és ahir. La innovació no és suficient. Noves tecnologies creen i destrueixen models de negoci més ràpidament del que sospitem. Cap sector, cap empresa està a recer de la quarta revolució industrial. L’exponencialitat no és només una paraula afortunada, sinó el nou paradigma de la competitivitat empresarial.

El 17 de juliol et vam oferir una jornada única per sacsejar la teva empresa i conèixer les eines pràctiques amb què aprofitar la revolució de les tecnologies exponencials.

jornada
1jornada
empreses
400empreses
connexió
SV >> BCNConnexió Silicon Valley
transformació
100%transformació

Salim Ismail i OpenExO

Salim Ismail
Salim Ismail
OpenExO Chairman

L'Exponential Day d'ACCIÓ va ser una ocasió única per conèixer de primera mà el referent global de la disrupció al món empresarial.

Salim Ismail és l'autor del best-seller "Exponential Organizations" i de la metodologia que porta l'exponencialitat de la teoria a la pràctica. Ha estat membre fundador i Director Executiu de la Singularity University i actualment està impulsant OpenExO, la plataforma per accelerar la transformació de les empreses en organitzacions exponencials.

OpenExO, amb els seus principals actors, Salim Ismail i Francisco Palao, van ser els conspiradors necessaris per a l'Exponential Day #1. 

Descobreix els continguts de totes les edicions de l'Exponential Day